понеділок, 26 вересня 2016 р.

1050 - 0

Так, переглядів більше тисячі, учасників не побільшало.

А четверта спроба залучення була адресована керівникам підрозділів бібліотек і освітньої галузі. 
Звернення було персональним і виглядало так:

Пані ..., добрий день, Я до Вас з новою пропозицією. От погляньте, будь ласка: http://as-ybrh.blogspot.com/2016/09/980-0.html#more Це для того, щоб зануритись у тему, пропозиція ж така.

1. Відділ Проводимо у Вашому відділі читацьку е-конференцію. Модератори ми з Вами, учасники - працівники відділу (5 чоловік).

2. Директори ЦБС Кожен працівник відділу бере собі 5 директрис районок і проводить з ними свою е-конференцію.

3. Область 25 директрис районок проводять свої е-конференції - маємо 125 людей, що прочитали і обговорили Хату Митрополита. А!?
Це, звісно, тільки ідея.
Зверніть увагу, що йдеться про формат роботи абсолютно не задіяний в нашій практиці. Хоч я не роблю з нього секрету, показую по форумах, ніхто з бібліотекарів ще не звернув увагу, що це дійсно нова форма, на ній можна дисертацію захищати. Це просто, дешево і безперечно колись запрацює. Коли і де?

Жодної відповіді. Навіть ввічливого "нема часу".

Не можу сказати, що в мене був саме такий план: намагатись щось придумувати до тисячі переглядів. Просто зараз відчув, що годі вже. Ну, в сенсі: потрібно проект законсервувати до кращих часів.






2 коментарі:

  1. Думаю та шукаю комерційні підходи до вирішення некомерційних проектів. На сьогодні рухається лише те, що має комерційний сенс, або любий привабливий інший. Зараз заклики до ідей мало цікаві. Головне показати, що в результаті "їстівного" можна отримати і бажано на халяву.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, я не згоден. Читати люди будуть завжди. Може зараз якось заудурені життям. але ци минеться, я певен того.

      Видалити